Koltuk Yıkamada Pratik Yöntemler

Koltuk yıkama ev ve iş yerlerinde en önemli konulardan biridir; bu nedenle size koltuk yıkamada pratik yöntemler nelerdir anlatacağız.

Koltuğunuzu Tanıyın

Her koltuğun kendine has bir kumaş yapısı vardır ve her kumaş her deterjan ve yöntemle temizlenmez. Örneğin deri bir koltuk ile kadife bir koltuk arasında çok büyük temizlik yöntemi farkları vardır. Bu nedenle temizlik yapmadan önce koltuğunuzdaki kumaşın nasıl temizlenmesi gerektiğini araştırmalısınız.

Günlük Temizlikte Koltukları Es Geçmeyin

Günlük temizlik esnasında elektrikli süpürgenizin koltuk aparatı ile özellikle katlanan kısımların tozlarını süpürürseniz koltuklarınızın temizlik ömrü uzayacaktır. Zaman zaman nemli bir bez ile de tozlarını alabilirsiniz.

Bitkisel İlaçlar Kullanın

Koltuk temizliği için asla kimyasal deterjanlar kullanmayın, bu koltuklarınızın renklerini soldurur ve dokularını deforme eder. Ayrıca deterjan kalıntıları çocuklarınızın ve sizin sağlığınızı da olumsuz etkiler.

Gerektiğinde Profesyonel Temizliğe Başvurun

Koltuklardaki ciddi lekeler için sizin evinizdeki ekipmanlar yeterli olmayacak, siz ıslak bezle sildikçe kirler daha da derinlere gidecektir. Koltuklarınızın hem genel temizliği hem de lekeli olduğu bölgelerin temizliği için Ankara Koltuk yıkama veren profesyonel firmamız ile iletişime geçerek, firmamızın ekonomik ve kusursuz temizlik hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

www.imzakoltukyikama.com