Kısmetse Olur Yarışmasının Yarışmacı Adayı Ayça Beğen Kimdir?

 

 

Nereli? Kaç Yaşında? Yaşı, Boyu, Kilosu Nedir?

Televizyon ekranlarında yeni bir yarışma başladı. 2015 sezonunun en çok konuşulan yarışma programları arasında yerini aldı. Muhteşem bir düğünün yanında hayatınızın aşkını ve büyük ödülleri 7 Erkek ve 7 Kadından sadece bir çiftin kazanabileceği Kısmetse Olur yarışmasında büyük fırsatlar karşımızda… Aradıkları aşkı, ödülleri kazanmanın heyecanı ile kısmetse olur yarışması hafta içi her gün ve hafta sonu olmak üzere her gün ekran karşısına geliyor. Aradığım aşkı bulmaya geldiğim diyorsanız bu yarışma tam size göre diyebiliriz. Eğer ki katılmaya dair bir düşünceniz varsa yarışmaya katılabilir büyük ödüllere de kavuşabilirsiniz. Yarışmanın ilgi odağındaki isimlerinden birisi de Ayça Beğen olmuştur.

Kısmetse Olur Yarışmacısı Ayça Beğen Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu, Kilosu Nedir?

Hayalimde Aşk var mı diyorsunuz? Kanal D ekranlarında hafta içi her gün 12.45 saatlerinde ekran karşısına izleyicilerini ekran başına toplayan Kısmetse olur yarışması 2015 sezonuna daha fazla damga vuracak gibi gözüküyor. Hem hayatının aşkını bulmak hem de büyük ödüllere kavuşmak için büyük uğraşlar veren yarışmacıları hem çok sevecek hem çok konuşacaksınız. Ayça beğen ilkokuldan sonra eğitimine devam etmemiş bir yarışmacıdır. Şu an herhangi bir işle uğraşmıyor. Hayatının aşkını bulmak ve ödülleri kazanmak konusunda hırslı olan ve yarışmaya halen devam etmekte olan bir yarışmacıdır. Hayallerinin aşkına ve büyük ödüllere elemeleri geçerek kavuşabilecek mi?

Ayça Beğen Kaç Yaşında ve Nerelidir?       

Ayça Beğen 28 yaşındadır. Memleketi Elazığ olan yarışmacı İstanbul’da yaşamaktadır.

Ayça Beğen Boyu ve Kilosu Nedir?

Tahmini boyu 1,65 civarındadır. 54 kiloya sahip Ayça Beğen yarışmacıların arasında ilgi çekmeyi başarmıştır. Ela gözlü ve aslan burcuna sahip bir bayan yarışmacıdır.