Sarılı Kırmızılı Takım Sular Durulmuyor

 

Galatasaray transfer konusunda beklenen hamleleri yapmaktan ziyade takım içerisinde birçok oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı. UEFA tarafından yapılan açıklamada mali krizin çözülmemesi halinde önümüzdeki senelerde transfer yasağı alacağı belirtildiği içinde maliyetli futbolculardan kurtulmaya çalışmaktadır sarı kırmızı camia.

Hamit Altıntop, Cem, Rodriguez gibi isimler ile yollarını ayıran futbol takımı Yasin Öztekin krizine bir türlü çözüm bulamıyor. Kadro dışı kalması ile birlikte başlayan süreç sözleşme iptali ile devam ediyor. Fakat takım içerisinde yaşadığı sorunların bir türlü çözülememesi milli futbolcuyu bir türlü mutlu etmiyor. Sözleşme iptali için yapılan son görüşmelerde de ortaya başka krizler çıkında iki taraf arasında ipler artık kopma noktasına geldi ve iki tarafta anlaşmaktan ziyade işleri yokuşa sürüyor.

Fesih Bedeli Beklenenden Fazla

Yasin Öztekin’in menajeri ile yapılan görüşmelerde sözleşmenin anlaşılarak iptal edilmesi beklenilirken ortaya bambaşka bir kriz çıktı. Futbolcunun fesih bedeli olarak 2 milyon £ istemesi mali sıkıntılar yaşayan Galatasaray camiasını çileden çıkardı. Anlaşmaya yanaşmayan milli futbolcu ise alacaklarının tahsil edilmemesi haline kulüpten ayrılmayacağını belirtti.

Galatasaraylı bazı yöneticiler ise futbolcuyu satmak konusunda hızlı hareket edilmesini istedi. Futbolcu ise bir türlü anlaşmaya yanaşmadığı için alternatif çözümler üretilmeye çalışılıyor. Son olarak yapılan ikili görüşmelerde de uzlaşma sağlanamayınca transfer edilmesine karar verildi.

Yeni Takımı Önümüzdeki Günlerde Açıklanacak

Yasin Öztekin’in menajeri tarafından yapılan açıklamada ise; ‘Kariyerinin en önemli günlerini geçiriyor Yasin. Sürekli olarak basın içerisinde olmak onu ve başarılarını fazlasıyla etkilemekte. Bu durumu yaşamaması içinse kısa bir süre içerisinde görüştüğümüz takımlar arasında vereceğimiz karar ile futbolcumuz kariyerine ve ülkesine hizmet etmeye devam edecektir.’ Alınan diğer bir bilgiye göre de futbolcunun Çin’e gitmeye daha sıcak baktığı.